Очима фотографа. Серія 3

Машина часу

Поціновувачі творчості Давида знають, що своїми фотографіями він ніби переносить глядача у 80-х – 90-х – час без інтернету та мобільних телефонів. У цьому сюжеті Ви зможете поринути у таїнство створення таких знімків, спостерігаючи за творчим процесом збоку. На вас чекає знайомство з чарівною Софією – дівчиною, яка так любить кататися на старому батьківському автомобілі. Як думаєте, який образ підходить дівчині для цієї зйомки найбільше? Вибирайте та будьте готові до несподіваних поворотів.

Історії:

Вибір образу

Вибір образу

На зйомку прихопив кілька варіантів одягу. Однак Софія не знає, з чого почати. З жіночного образу в сарафані або спортивного варіанту – сукні-майці. Допоможи їй визначитись із вибором.
Сарафан

Сарафан

Фотографуючи Софію, я хотів не лише передати атмосферу 80-х рр., а й підкреслити її жіночність та сексуальність. Для втілення цієї ідеї я підібрав сарафан, з яким можна було експериментувати, а також цікавих реквізитів. Оцініть, що з цього вийшло.
Сукня-майка

Сукня-майка

Для Софії я підібрав цей образ недарма. Під її гарною зовнішністю та чарівністю криється щось, що розбурхує свідомість. Викликає бажання пізнати її більше, притягує та манить. Просто придивіться до всіх деталей і Ви самі переконаєтесь у цьому.
Завершити зйомку

Завершити зйомку

Для цієї зйомки я знайшов ідеальне місце біля річки під назвою Мокра Сура. З Софією я знайомий давно і не раз проводив із нею подібні зйомки. Тому після приїзду ми відразу ж приступили до зйомки.

Моделі: