Очима фотографа. Серія 2

Вихідні на дачі

У Вас є чудова можливість не тільки насолодитися красою дівчини, але ще й побути по той бік камери і відчути весь процес створення фотографії. Побачити все зсередини та зрозуміти принципи, важливість контакту з героїнею та простору для свободи її дій та емоцій. Ідея зйомки – вихідні Анастасії на дачі. Для цього фотограф знайшов відповідну локацію та кілька привабливих образів, які обіграв цікавими реквізитами. Цікаво, який з них Вам сподобається найбільше.

Історії:

Вибір образу

Вибір образу

Анастасія в передчутті зйомки. Їй уже не терпиться приміряти на себе один із задуманих образів. Підкажіть їй, у якому з них Ви хотіли б спочатку її побачити. У романтичному чи повсякденному?
Повсякденний образ

Повсякденний образ

Новий день. Новий образ. Нові бажання. У цьому сюжеті Ви поринете в атмосферу задоволення кожним моментом, проведеним Анастасією на дачі.
Романтичний образ

Романтичний образ

У цій серії на Вас чекає фонтан неймовірних відчуттів, солодких динь та красивих форм. Тільки спостереження за тим, як Анастасія насолоджується смаком соковитих динь, розіграє Вашу фантазію так, що Вам неодмінно захочеться відчути ці відчуття знову і знову.
Завершити зйомку

Завершити зйомку

Зйомку ми проводили на дачі свого старого знайомого. Вона була старенька, чим добре передавала необхідну мені атмосферу. Тут є міні сад з різними деревами, а у дворі гойдалки та клумби квітів. Я не раз проводив тут зйомки, тому після приїзду ми відразу перейшли до фотозйомки.

Моделі: