Доторкніться до прекрасного

Муза художника

Відчуйте себе автором мальовничих шедеврів. На Вас чекає незабутній світ мистецтва та краси, де Ви зможете відчути себе творцем. У ті часи, коли ще не існували фотоапарати, чудове передавалося лише пензлем художника. У цій історії перед Вами постане ніжна натурниця, яку митець зобразить на полотні. Відчуйте її красу, оксамитову шкіру, насолоджуйтеся чарівним поглядом та приємною наготою. Почніть створювати мистецтво прямо зараз.

Історії:

Зустріч

Зустріч

Сьогодні на Вас чекає неймовірна історія створення краси та мистецтва. Прекрасна натурниця Ірина, може надихнути будь-якого художника своїми блакитними, як океан очима та витонченою фігурою. Торкніться прекрасного і почніть творити.
Вибір образу

Вибір образу

Кожен художник має різні джерела натхнення, і далеко не завжди про них можна здогадатися. Але на першому місці завжди жінка-муза. У вас є чудова можливість торкнутися прекрасного і вибрати в якому образі художник зобразить Ірину, результат залежить лише від Вас.
Образ грецької богині

Образ грецької богині

Іноді джерела натхнення у художників бувають несподіваними. І сьогодні Ірина постане в дуже автентичному та відвертому образі Богині. У ті часи цінувалася простота в кожній деталі, але водночас із нотками загадковості. Ірина – втілення богині кохання та родючості, ви згодні?
Жіночий образ

Жіночий образ

Для художника найголовніше – це харизма натурниці, адже набагато легше зобразити на полотні дівчину, яка має неймовірно привабливу зовнішність. Ірина навіть у стриманому образі асистентки художника виглядає дуже сексуально.
Завершити

Завершити

Найприємніший етап – це насолодитися отриманим результатом. Ірина з подивом дивиться на готові ескізи, вона вийшла на них неймовірно гарною. Рука художника передала кожну лінію її тіла, виразні риси обличчя та настрої. Навіть у вигляді начерків, це виглядає чудово.