Очима фотографа. Серія 4

Приватна фотозйомка

Цей сюжет дозволить Вам побачити все, що відбувається очима фотографа. На Вас чекає приватна зйомка з чарівною Лолою в номері готелю. Оскільки дівчина цілком і повністю довіряє смаку фотографа, вона готова дотримуватися всіх його вказівок. Для цієї зйомки фотограф обрав кілька апетитних образів, для яких продумав цікаві пози. Давайте подивимося, яка Лола сподобається Вам найбільше.

Історії:

Вибір образу

Вибір образу

Виберіть у якому образі Ви хочете побачити Лолу: у привабливому романтичному чи стриманому повсякденному. Приготуйтеся, що обидва принесуть Вам колосальне задоволення від побаченого та її невимовна краса оберне Вас з перших секунд.
Стриманий образ

Стриманий образ

Перш ніж провести цю зйомку, я хотів познайомитися з Лолою ближче. Дізнатись, що вона любить і чим захоплюється. Це дуже допомагає у виборі образу та роботи з моделлю. У цій сцені я хотів показати її сексуальну харизматичність та маленькі слабкості. Адже кожна дівчина має свої секрети.
Романтичний образ

Романтичний образ

Лола скромна і в той же час мрійлива натура, яка має якийсь непереборний магнетизм. Тому одним із образів, який я вибрав для приватної зйомки, був – романтичний. Біла напівпрозора сукня дуже добре підкреслювала її сексуальні форми, а вибрані мною пози зробили акцент на її жіночності.
Завершити зйомку

Завершити зйомку

Підготовка до зйомки для мене є найважливішим етапом. Тому місце для зйомок часто підбираю заздалегідь. Локація ідеально підійшла під наші побажання та фото вийшли неймовірними. Приємне завершення зйомки – це насолодитись ідеальним результатом. Ми переглянули всі готові знімки та вирушили відпочивати.

Моделі: